Afslank Battle

Bekijk hier de flyer

Een battle is een strijd tussensoortgelijke in groepsverband. Uiteraard niet op leven of dood’, maar er wordt gebruik gemaakt van de factor sociale controle, waardoor de deelnemers worden gestimuleerd om het maximale uit de Battleperiode te halen.

Gezamenlijke start, diverse individuele lichaamsanalysen diverse groepsactiviteiten, persoonlijke leefstijl-, voeding- en afslankbegeleiding, gezamenlijke trainingen, leerzame workshops & lezingen, theorie en praktijkexamen en een feestelijke battleparty met officiële prijsuitreiking!

2015-10-12-13.20.31We gaan trainen in dienst van presteren in dagelijks leven. Werk, hobby en sport. Niet in het sportcentrum, maar juist daarbuiten, behaal jij jouw kwaliteit van leven. Ervaar dat trainen ook gewoon leuk kan zijn. De maximale groepsgrootte van 10 draagt daar optimaal aan mee. De battle duurt oneveer 8 weken.

De rol van voeding wordt helaas nog steeds enorm onderschat. Wist je dat jouw afslankresultaat namelijk voor 70- 90% afhankelijk is van voeding die je (niet) neemt? Daarom krijgt iedereen een persoonlijk leefstijl- en voedingsplan!

Heel veel gewoonten gebeuren niet bewust, maar zitten in ons gedrag ingebed. Het inzichtelijk maken van jouw ongewenste gewoonten en ze veranderen in meer gewenste varianten, is de hoofddoelstelling van de Afslank Battle!

Informatieavonden vinden plaats op ierdere eerste dinsdag van de maand om 7 uur ’s avonds. De lokatie van deze avond is Rokkeveen of het Dorp in Zoetermeer. Na het aanmelden krijgt u de exacte lokatie via e-mail van ons te horen.

Meldt u dus snel aan voor de Afslank Battle!