Diensten

We zijn het zo langzaam zat!

Al die mensen die van de ene naar de andere dieet-, trainings- of healthgoeroe switchen, gegrepen door de zeer gelikte marketingcampagnes, om vervolgens te concluderen dat ze, ondanks hun lijdensweg, gedurende de jaren alleen maar vetter zijn geworden. Dank jullie wel, SOS Sonja, Atkins, Montignac en Dokter Frank! Zou er überhaupt nog een mens op de wereld “ontevreden” of”ongezond” rondlopen, als deze concepten zo goed zouden werken? Integendeel…we vervetten!

van apie tot olifantje

Als we eerlijk zijn, weet eigenlijk iedereen, met dank aan ons zeer ingenieus ontworpen lichaam en bijbehorend groot brein, wat wel en niet goed voor de gezondheid is. Nou ja, in ieder geval tot
dat die ene superpil of superfood is uitgevonden natuurlijk. Die kilo’s vet worden echt niet omgezet in een sexy sixpack als ik mezelf uithonger voor 12 weken en de cellulitis verdwijnt ook niet als ik elke dag voor het ontbijt op nuchtere maag ga fietsen. Wil je het lijf van je favoriete topsporter dan moet je nou eenmaal trainen als een topsporter en jezelf een nieuw pr koken in de keuken!

Het goede nieuws is, als je eenmaal de knop hebt omgezet en je eigen balans hebt leren ontdekken, je al dat “bloed, zweet en tranen” gek genoeg nog gaat waarderen ook.
Na vele vrijwillige proefkonijnen (met mezelf als Paashaas), heb ik een manier gevonden om de fysiek te krijgen die je zelf wilt, zonder direct aan het Olympische niveau te hoeven voldoen! Het succes zit hem namelijk in de combinatie van trainen, coachen en voeden. Wij noemen dit dan ook de Gouden Driehoek tot succes!

 

Waarom werkt dit wel?
De aanpak van uw LIJFSTIJL Zoetermeer Coach onderscheidt zich door het optimaliseren van de 3 peilers uit de gouden driehoek tot succes.
1. Training: u moet aan de bak om het lichaam het vet te laten gebruiken als energie en spiermassa op te bouwen.

2. Voeding: u moet flink aan de bak om het lichaam de benodigde voedingsstoffen aan te reiken om het lichaam te laten herstellen en opbouwen.

3. Coaching: een goede, (maar ook een gezellige) LIJFSTIJL Coach die een persoonlijk en haalbaar actieplan samenstelt.

Het afstemmen van deze peilers op uw persoonlijke situatie, gecombineerd met het aanleren om deze aanpak later zelfstandig voort te zetten, is naar ons idee de enige methode die succes voor de korte, maar veel belangrijker ook voor de lange termijn garandeert. Waar wacht u nog op?