Over ons

Onze filosofie is simpel. Maatwerk voor de klant is het begin van plezier in sporten. Wij bieden volgens het OPT model (Optimum Performance Training) een training en mogelijkheden die bij uw doelen past. Afwisselend binnen en buiten trainen, met Kettlebell, Barbell Pivot, Bosu, Nordic Walking, 3D core training of TRX? Of een pittige Bootcamp volgen? Het kan allemaal.

LifestijlZoetermeer is  ruim inzetbaar waardoor diverse locaties tot de mogelijkheden behoren. Wilt u op de/uw sportschool dan kan dat natuurlijk ook.

Na het bespreken van uw persoonlijke doelen en een ODS ( ontsporings detectie scan) behoren ook een conditietest en diverse metingen tot de uitgebreide intake die wij altijd met onze klanten doornemen. Door u regelmatig te testen en te evalueren kunnen wij uw vorderingen nauwkeurig monitoren.

Wanneer u sportgerelateerde trainingen bij ons wilt volgen zullen wij u tevens begeleiden naar een reguliere training van uw “eigen” sport. Hierdoor kan er een duidelijk beeld geschetst worden waar verbeteringen gewenst zijn.

Bent u door uw arts of fysiotherapeut doorverwezen ? Ook dan kan LifestijlZoetermeer u verder helpen. Wij werken samen met diverse fysiotherapeuten in Den Haag en Zoetermeer.

Mocht u gewoon “niet lekker in uw vel” zitten dan kan LifestijlZoetermeer u wellicht inzicht geven in de vraag: waarom kan ik weer niet slapen of waarom lukt het nu weer niet om mijn taken af te krijgen.