Training

Onze coaches zijn ruim inzetbaar waardoor trainingen op diverse locaties tot de mogelijkheden behoren. Wilt u op uw eigen sportschool trainingen dan kan dat natuurlijk ook.

Onze filosofie is simpel. Maatwerk voor de klant is het begin van plezier en functionaliteit in sporten. Wij bieden diverse trainings principes aan onze klanten al naar gelang de doelstelling van de klant, bijvoorbeeld uw skivakantie, uw zomervakantie of uw wandellingen in de bergen. Afwisselend binnen en buiten trainen, met Kettlebell, Barbell Pivot, Bosu, Nordic Walking, 3D core training of TRX? Of een pittige Bootcamp volgen? Het kan allemaal.

Na het bespreken van uw persoonlijke doelen en een ODS ( ontsporings detectie scan) behoren ook een conditietest en diverse metingen tot de uitgebreide intake die wij altijd met onze klanten doornemen. Door u regelmatig te testen en te evalueren kunnen wij uw vorderingen nauwkeurig monitoren.

Wanneer u sportgerelateerde trainingen bij ons wilt volgen zullen wij u tevens begeleiden naar een reguliere training van uw “eigen”sport. Hierdoor kan er een duidelijk beeld geschetst worden waar verbeteringen gewenst zijn.

Bent u door uw arts of fysiotherapeut doorverwezen ? Ook dan kunnen onze coaches u verder helpen. Wij werken samen met diverse fysiotherapeuten in Zuid-Holland.

Boek een gratis proefweek!